Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
jumatate.over-blog.com

Masuri de siguranta impotriva escrocilor online

Atunci cand incerci datingul online, vei avea parte de numeroase surprize. Exista mereu posibilitatea sa dai peste un escroc online, de aceea trebuie sa ai o foarte mare grija. Multe site-uri de dating au o echipa de relatii clienti care isi face foarte bine treaba. Toate informatiile sunt verificate atunci cand iti faci un cont pe un astfel de site. Procedand astfel, site-ul va putea verifica fara probleme toate detaliile legate de utilizatori, astfel incat sa nu permita aparitia conturilor false.

Ideal ar fi ca atunci cand vi se pare ca aveti de aface cu un escroc online sa contactati serviciul de relatii cu clientii al site-ului respectiv. De asemenea, raportarea contului este o alta metoda eficienta pentru ca escrocul sa nu-si mai poata continua activitatea. Exista cateva reguli de baza de care ar trebui sa tii cont atunci cand folosesti un astfel de site de dating. Ideal ar fi ai in vedere toate aceste sfaturi atunci cand folosesti un site sau o aplicatie de dating online.

Daca o persoana iti va solicita bani, nu va trebui niciodata sa-i trimiri. Probabil acea persoana este un escroc care incearca sa se foloseasca de oameni. Daca simti ca ai de aface cu o frauda, ar fi o idee foarte buna sa raportezi acel cont. Procedand astfel vei putea sa opresti activitatea acestei persoane. Ar trebui de asemenea sa raportezi orice comportament neadecvat. Daca dai peste un profil nepotrivit sau suspect, nu ezita sa contactezi relatiile cu clientii, astfel incat sa poti bloca acel cont.

Cand vrei sa te intalnesti cu cineva, ideal ar fi sa stabiliti intalnirea intr-un bar sau intr-o cafenea. Acest loc trebuie mereu sa fie unul public. Nu va trebui niciodata sa comunici adresa ta si nu accepta ca acel cineva sa vina sa te ia de acasa, mai ales in cazul primei intalniri. Informeaza o persoana apropiata ca iesi in oras cu o persoana straina. Asigura-te mereu ca ai telefonul incarcat si ca poti comunica. Trebuie sa fii mereu in contact cu o alta persoana. Daca va avea loc un incident neplacut, ar fi o idee buna sa contactezi echipa de relatii cu clientii.

Orice relatuie incepe cu prima intalnire, dar atunci cand mergi la o astfel de intalnire trebuie sa-ti iei masurile de precautie. Va trebui sa tii cont de toate aceste masuri, astfel incat sa te simti mereu in siguranta atunci cand iesi in oras cu un necunoscut.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article