Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
jumatate.over-blog.com

Importanta pauzei din cuplu

Poate ca multi nu inteleg deloc cat de importanta este cateodata o pauza in cuplul tau. Daca si tu esti printre aceste persoane, ar fi bine sa citesti acest articol si sa intelegi ceea ce am vrut sa scriu aici. O sa ofer cateva motive pentru ca pauza in cuplu este importanta si o sa povestesc pe scurt de ce spun aceste lucruri. Nu sunt un expert in relatii, ci scriu din propria experienta, dar si din experientele altora care mi-au povestit cum o pauza le-a salvat relatia sau a facut sa nu mai fie atat de stresat.

1. Certurile prea dese

Cand nu te mai poti intelege de niciun fel cu partenerul tau, fa bine si ia o pauza. Poate avea un efect foarte pozitiv asupra ta, iar tu ai nevoie de putina liniste. De cele mai multe ori, sa stai singur si sa meditez pe marginea unui subiect poate fi cea mai buna alegere pe care o poti face. Sa nu-ti fie teama sa ii impartasesti partenerului dorinta ta, daca intradevar tine la tine, va intelege perfect.

2. Nu stii ce simti cu exactitate

Cateodata obisnuinta devine mai puternica decat iubirea, iar in acest caz ar fi bine sa reflectezi si sa-ti dai exact seama ce simti. Cum poti face cel mai bine acest lucru? Ia o pauza si gandeste-te bine la tot ceea ce faci si de ce stai langa persoana de langa tine. Dupa ce consideri ca ai reflectat destul, impartaseste-i si partenerului tau concluzia la care ai ajuns.

3. Apare alta persoana in viata ta

Cand alergi dupa doi iepuri in acelasi timp, ai cele mai mari sanse sa ii pierzi pe amandoi. Asadar, daca tu consideri ca o alta persoana iti poate fura inima, nu incerca sa fii implicat in doua relatii in acelasi timp pentru ca nu vei ajunge la niciun numitor comun. 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article